We bespreken de wensen voor een teamsessie, verandertraject of workshop. We krijgen graag een beeld van de dynamiek in jouw team en bespreken in grote lijnen de mogelijkheden. Het liefst spreken we af op locatie, maar een online afspraak kan ook.

Een wederzijdse klik voelen is bij teamontwikkeling extra belangrijk. 

Vrijblijvende intake

01

We komen met een verfrissend voorstel waarin we helder de stappen schetsen. We bepalen wie van ons het beste aansluit op de vraag. Afhankelijk van de vraag stellen we de inzet van één of meerdere teamcoaches voor.

Offerte

02
03

Bij een langer traject spreken we vooraf ook graag met een aantal teamleden. Zo krijgen we een breder beeld van wat er leeft en checken we of het team ook met ons wil werken. Deze stap wordt vaak overgeslagen, maar wij vinden dit belangrijk. Ook werken we graag met drijfverenanalyses (we hebben licenties voor Profile Dynamics en DISC).   

Intake
teamleden

En dan is het tijd voor de teamsessie of het verandertraject waarin wij een teambegeleider zijn. We creëren een veilige setting waarin mensen nieuwe dingen durven en open kunnen zijn. We voelen ons vrij, zo nodig, af te wijken van het oorspronkelijke voorstel. Omdat wat speelt in het moment en wat dán nodig is, altijd voorgaat. We gaan voor een duurzame ontwikkeling.

Actie:
mensen bewegen

04

Na afloop (en tijdens een langer traject ook tussentijds) evalueren we. Waar staat het team? Welke beweging bracht het? En hoe nu verder? We denken graag met je mee. Ook over de verdere borging. We ronden elk traject op een persoonlijke manier af. Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken!


Evaluatie en afronding

05

onze werkwijze

onze werkwijze